Om oss

Arla är ett kooperativ med 12,500 mjölkbönder och ett team med 19 000 engagerade kolleger som älskar mjölk och de möjligheter den ger oss. Vi är ett ambitiöst gäng som strävar efter att vara ansvarsfulla och öppna när det gäller dina behov och idéer. Vi arbetar för att få ut så mycket som möjligt av mjölken, så att du kan få ut så mycket som möjligt av livet – hela livet.

Ett kooperativt mejeriföretag

Du kanske inte känner till det, men Arla Foods är ett kooperativ som ägs av mjölkbönder. Kooperativets grundsyn innebär att vi alla samarbetar för att ständigt skapa något starkare och bättre, till förmån för våra ägare, mjölkbönderna. Den här principen har alltid varit kärnan i allt vi gör och det är därför vi fortfarande är här i dag, och i full kraft, mer än 100 år efter det att Arla grundades.

Läs mer om vårt kooperativ

Arla och hållbarhet

Vi arbetar hårt med att utveckla vår verksamhet på ett hållbart sätt och kan bara göra det i nära samarbete med våra ägare, mjölkbönderna, och alla de människor och företag som vi gör affärer med. Och, nästan viktigast av allt, genom att lyssna på er.

Träffa oss på Facebook  eller på vår engelska Facebook-gruppsida om du vill ställa frågor och se uppdateringar om nya produkter, vårt arbete med hållbarhet och mycket mer …

Goda mejeriupplevelser

Vi vill att våra mejeriprodukter ska vara bra för dig och ge dig goda upplevelser. Vi vill bidra med hälsa och inspiration till ditt liv – var du än är, när du än känner för det och i alla delar av ditt liv. Hitta bra idéer om goda upplevelser när lusten faller på:

Besök våra varumärken på arla.se om du vill veta mer

Strategi 2017 (ENG)
Strategi 2017 (ENG)
Fakta och siffror (ENG)
Fakta och siffror (ENG)
Nyheter från Arla
Nyheter från Arla
Jobb och karriär
Jobb och karriär